Ontspanning
U kunt ter ontspanning kiezen uit tal van leuke activiteiten die in de directe omgeving van ons vakantiehuis te vinden zijn.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.
Vogelen en vissen
In Sarród, 3 km van Fertöd, begint het natuurgebied Hanság. Dit is het grootste vogelreservaat van Europa. Zie ook Neusiedlersee, omgeving.

Paardrijden
In het dorp Hegykö is een manege gevestigd.Het huren van een koets met koetsier is een aanrader,omdat je dan kunt doordringen tot de echte ruige natuur van het gebied.
In Pamhagen net over de grens in Oostenrijk is ook een manege gevestigd.

Thermaalbaden
Zes kilometer van Fertöd ligt het dorpje Hegykö. Dit dorp is bekend om zijn thermaalbaden. Het gebied heeft zwavelrijke warme (+/- 45c) bronnen, waarmee de baden gevuld zijn. Deze warmwater bronnen hebben een geneeskrachtige werking en hebben een ontspannende invloed op het lichaam.
Wining & dining
In Hongarije kan de Bourgondische mens zijn hart ophalen, er zijn verschillende restaurants te vinden waar je heerlijk kunt eten. Dit natuurlijk in combinatie met de voortreffelijke Hongaarse wijnen, want Hongarije staat ook bekend als een land met zeer goede wijnen. Dit alles tegen lage prijzen vergeleken met Nederland, je kunt al voor 10 Euro pp uitgebreid dineren in een goed restaurant.

Rodelen
In Sopron (ca 20km van Fertöd) ligt een zomer-rodelbaan. Een ieder kan na een middagje winkelen in Sopronplaza even lekker ontspannen op de tegenover gelegen rodelbaan.Een middag plezier voor jong en oud.

Rondvluchten
Op Meidl Airport kunnen rondvluchten geboekt worden.
Dit vliegveld in Fertöd Szentmiklós ligt op ongeveer 6km van uw vakantiewoning.